• Vergader Veilig

  Maximaal aantal deelnemers: 30 personen

  In de laatste Coronamaatregelen van 17 november 2020 is bepaald dat groepen weer mogen. Van harte welkom in De Nieuwe Ruimte. Er is hier ruimte (180m2) om een groep van 30 personen te ontvangen op 1,5 afstand van elkaar, met of zonder tafels. De zaalopstelling is altijd in overleg. De ramen kunnen (tussendoor) opengezet worden. Er zijn diverse desinfecterende middelen aanwezig. Er wordt tussendoor schoongemaakt. Voor ons staat jullie veiligheid voorop!

  Richtlijnen RIVM

  Wij zijn bezorgd om jullie gezondheid en vinden veilig vergaderen op de eerste plaats komen. De Nieuwe Ruimte volgt de richtlijnen van het RIVM waarmee we jullie veiligheid en onze kwaliteit bewaken. We luisteren graag naar jullie wensen en denken met jullie mee. Onze hosts zullen toezien op een optimaal veilige vergaderruimte.

  Hygiëne voorzieningen

  Desinfecterende gel voor de handen. Desinfectie vloeistof voor de toiletten. Individuele handdoekjes. Extra schoonmaak tijdens de boeking zoals het afnemen van de deurklinken en tafels. Het team werkt met handschoenen aan.

 • Opstellingen met 1,5 m afstand

  Door de grootte van de zaal, 180m2, biedt De Nieuwe Ruimte de gelegenheid om 1,5m afstand te houden.

  Theater: 30 personen

  Workshop: 28 personen

  Cirkel: 16 personen

  U-vorm: 19 personen